O produkcie
Cechy
prosty skład,słonecznik, dynia, pszenica, jęczmień, żyto, owies, ryż, gryka, orkisz
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt z grejpfrutem, żurawiną oraz ze zbożami, ziarnami słonecznika i dyni.Składniki
mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, grejpfrut 2,8 %, żurawina 2,8 %, zboża 1,4 %: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz, otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9 %, ziarna dyni 0,3 %, kultury bakterii jogurtowych
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać orzechy.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 399 kJ / 95 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 14,4 g |
w tym cukry | 12,7 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,13 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Jęczmień: Zawiera, Orzechy brazylijskie: Może zawierać, Orzechy nerkowca: Może zawierać, Orzechy laskowe: Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Owies: Zawiera, Orzeszki pekan: Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać, Żyto: Zawiera, Orzechy włoskie: Może zawierać, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Schładzać | 2 | 6 |
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Obsługa klienta
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 SzymanówAdres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.plTelefon/Fax kontaktowy
Infolinia 801 340 600Adres internetowy
www.bakoma.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).