O produkcie
Pozostałe informacje
Masa netto: 6 x 37 g = 222 g e
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Rollino al Latte - Wypiekany wyrób cukierniczy w polewie z kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (26%) i z nadzieniem mlecznym (25%).Składniki
cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych, kokosowy w zmiennych proporcjach), syrop glukozowo-fruktozowy, JAJA, mąka PSZENNA (10.8%), odtworzone MLEKO odtłuszczone (5.6%), MLEKO w proszku (5.4%), odtworzone MLEKO (4.8%), odtłuszczone MLEKO w proszku (3%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku (1.8%), białka MLEKA, aromaty, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny SOJOWE), substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu, difosforany), sól
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać inne ORZECHY.Wartości odżywcze
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1793 kJ/ 428 kcal |
Tłuszcz: | 21.7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 16.0 g |
Węglowodany: | 52.0 g |
w tym cukry: | 38.5 g |
Białko: | 5.8 g |
Sól: | 0.30 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jaja: Zawiera, Orzechy laskowe: Zawiera, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Soja: Zawiera, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Włochy
Tekst dowolny o pochodzeniu: Włochy
Obsługa klienta
Adres producenta
Balconi S.p.A.,
Via XX Settembre, 51,
20014 Nerviano (Ml),
WłochyAdres dystrybutora
Index Food Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98,
62-030 Luboń,
www.indexfood.plAdres zwrotny
Index Food Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98,
62-030 Luboń,
www.indexfood.plAdres internetowy
www.indexfood.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).