O produkcie
Cechy
100 % naturalny smakO marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do żeberek, z miodem, mieszanka przyprawowa.Składniki
sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu), cukier, czosnek, imbir, (8 %) miód w proszku (miód, maltodekstryna), papryka, pieprz cayenne, cebula, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, proszek pomarańczowy (sok pomarańczowy, maltodekstryna), aromat naturalny
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 976 kJ/231 kcal |
Tłuszcz | 2,4 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 43 g |
W tym cukry | 23 g |
Białko | 5,6 g |
Sól | 35,7 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Może zawierać, Sezam: Może zawierać, Soja: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Obsługa klienta
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.comAdres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.comAdres internetowy
www.kotanyi.comUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).