O produkcie
Cechy
edycja limitowana,z olejem rzepakowym,produkt wegetariański,afrykański smakO marce
Lajkonik
Nasz legendarny smak
Jesteśmy częścią Lorenz od 1993
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krakersy o smaku chakalaki.Składniki
mąka pszenna, olej rzepakowy (18 %), cukier, jęczmienny ekstrakt słodowy, dekstryna, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, sól, słodka serwatka w proszku (z mleka), aromat, cebula w proszku, drożdże, kolendra w proszku, czosnek w proszku, nasiona kminu w proszku, imbir w proszku, kardamon, kurkuma w proszku, koper włoski w proszku, ekstrakt drożdżowy
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać sezam i jaja.Wartości odżywcze
| Średnia wartość odżywcza 100 g |
---|
Energia | 2 032 kJ / 485 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 62 g |
w tym cukry | 7,1 g |
Błonnik | 2,6 g |
Białko | 8,4 g |
Sól | 1,7 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jęczmień: Zawiera, Jaja: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Sezam: Może zawierać, Pszenica: ZawieraDodatki
Smaki / Aromaty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w zaciemnionym i suchym miejscu, z dala od źródła ciepła.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Produkt UE
Obsługa klienta
Adres producenta
Lajkonik Snacks Sp. z o.o.
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina,
Polska
www.lajkonik.pl
infolinia 801 567 369
Koszt połączenia według lokalnej taryfyAdres zwrotny
Lajkonik Snacks Sp. z o.o.
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina,
Polska
www.lajkonik.pl
infolinia 801 567 369
Koszt połączenia według lokalnej taryfyTelefon/Fax kontaktowy
infolinia 801 567 369Adres internetowy
www.lajkonik.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).