O produkcie
Bez mięsa oddzielanego mechanicznie
Zatwierdził mecenas szlachetnego smaku
Cechy
wysoka zawartość białka,niska zawartość cukrów,88% mięsa,bez MOM,delikatny smak szynkiO marce
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa wieprzowa, grubo rozdrobniona, sterylizowana.Składniki
mięso wieprzowe 88% (w tym mięso z szynki wieprzowej 5%), woda, sól, cukry, cukier karmelizowany, suszony koncentrat soku z cytryny, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, stabilizator: trifosforany, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać: soję, seler, gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, sezam.Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 757 kJ/182 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Błonnik | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,7 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Może zawierać, Żyto: Może zawierać, Sezam: Może zawierać, Soja: Może zawierać, Pszenica: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.Obsługa klienta
Adres producenta
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.plAdres zwrotny
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.plAdres internetowy
www.spichlerzrusiecki.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).