O produkcie
Czerwona porzeczka*
Brzoskwinia*
Arbuz*
Wiśnia*
Grejpfrut*
Borówka amerykańska*
*smaki
Kształt: żelki w kształcie misiów
Barwa: czerwona, niebieska, żółta, zielona, pomarańczowa, różowa
Zapach: charakterystyczny dla aromatów, słodki zapach
Smak: owocowy, odpowiadający aromatom
Cechy
na drogę,limitowana edycja,bez sztucznych barwnikówO marce
Haribo smak radości...
...dla dzieci i dorosłych!Składniki
syrop glukozowy, cukier, żelatyna, dekstroza, kwas: kwas cytrynowy, olej słonecznikowy, koncentraty owocowe i roślinne: czarny bez, aronia, winogrona, czarna porzeczka, pomarańcza, cytryna, mango, marakuja, jabłko, batat, rzodkiew, krokosz barwierski, spirulina, aromat, substancja glazurująca: wosk pszczeli, biały i żółty, syrop cukru karmelizowanego, ekstrakt z czarnego bzu
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać mleko, pszenicę.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g | RI* na porcję (25 g) |
---|
Wartość energetyczna: | 1 459 kJ/343 kcal | 4 % |
Tłuszcz: | <0,5 g | <1 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,1 g | <1 % |
Węglowodany: | 77 g | 7 % |
w tym cukry: | 46 g | 13 % |
Białko: | 6,9 g | 3 % |
Sól: | 0,07 g | <1 % |
RI* = Referencyjna wartość spożycia. | | |
Referencja wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | | |
Opakowanie zawiera około 3 porcje. | | |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Mleko: Może zawierać, Pszenica: Może zawieraćDodatki
Barwniki sztuczne: Nie zawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 13 | 25 |
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem... (patrz nadruk z tyłu opakowania). Chronić przed ciepłem i wilgocią.
Temperatura przechowywania: 13-25°C
Wilgotność: 50-60 %
Pochodzenie
Country of Origin: Hungary
Obsługa klienta
Adres dystrybutora
HARIBO Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 142B,
02-305 WarszawaAdres zwrotny
HARIBO Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 142B,
02-305 WarszawaUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).