O produkcie
Cechy
100 % gwarancji - oryginalna receptura
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Rilletes- smarowne mięso. Konserwa wieprzowa, grubo rozdrobniona, sterylizowana.Składniki
mięso wieprzowe, sól, warzywa suszone: cebula (zwiera dwutlenek siarki), pasternak, marchew, natka i korzeń pietruszki, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), białko wieprzowe (w tym hemoglobina z krwi), przyprawy: pieprz czarny, czosnek (zawiera dwutlenek siarki), gorczyca, glukoza, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, askorbinian sodu, hydrolizat białka roślinnego, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), ekstrakt drożdżowy, substancja konserwująca - azotyn sodu, Do wyprodukowania 100 g wyrobu użyto 100 g mięsa wieprzowego
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierć: soję, seler, jaja, gluten z pszenicy, mleko łącznie z laktozą, sezam.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1059 kJ/255 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,8 g |
Węglowodany | 0,6 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 16 g |
Sól | 2,2 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Zawiera, Sezam: Może zawierać, Soja: Może zawierać, Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera, Pszenica: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 2 | 24 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do + 24 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Obsługa klienta
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
OLEWNIK Sp. z o.o.,
Świerczynek 10A,
09-210 DrobinAdres zwrotny
OLEWNIK Sp. z o.o.,
Świerczynek 10A,
09-210 DrobinUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).