O produkcie
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Zawiera alkohol.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekoladowe praliny z likierem jajecznym.Składniki
cukier, likier jajeczny (30 %), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, syrop glukozowo-fruktozowy, laktoza, mleko pełne w proszku, syrop skrobiowy, tłuszcz palmowy, brandy, proszek jajeczny, emulgator: lecytyny, środek utrzymujący wilgotność: inwertaza, aromat, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 50 %; czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25 %
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Zawiera alkohol. Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów arachidowych, innych orzechów i glutenu.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1936 kJ / 463 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 52 g |
w tym cukry | 46 g |
Białko | 4,4 g |
Sól | 0,08 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Orzechy brazylijskie: Może zawierać, Orzechy nerkowca: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Zawiera, Orzechy laskowe: Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Orzeszki pekan: Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać, Soja: Może zawierać, Orzechy włoskie: Może zawieraćDodatki
Aromaty: Zawiera, Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Obsługa klienta
Adres dystrybutora
Novi Dystrybucja Sp. z o.o. Sp. K.,
ul. St. Batorego 26,
43-200 PszczynaAdres zwrotny
Novi Dystrybucja Sp. z o.o. Sp. K.,
ul. St. Batorego 26,
43-200 PszczynaUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).