O produkcie
Rewersy
Pełne smaku
Idealne połączenie przyjemności chrupania, delikatności i smaku
Cechy
z olejem rzepakowym,produkt wegetariański,bez dodatku wzmacniaczy smakuO marce
Lajkonik
Nasz legendarny smak
Jesteśmy częścią Lorenz od 1993Składniki
mąka pszenna, olej rzepakowy (14 %), dekstryna, cukier, jęczmienny ekstrakt słodowy, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, fosforan monowapniowy, słodka serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości: wodorotlenek sodu, gluten pszenny, skrobia modyfikowana, zioła prowansalskie (0,6 %) (bazylia, majeranek, rozmaryn, cząber, szałwia, oregano, tymianek, mięta), emulgator: lecytyny, jaja w proszku, drożdże
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać sezam.Wartości odżywcze
| Średnia wartość odżywcza 100 g |
---|
Energia | 1886 kJ / 448 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 67 g |
w tym cukry | 11 g |
Błonnik | 2,7 g |
Białko | 10 g |
Sól | 2,1 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jęczmień: Zawiera, Zboża zawierające gluten: Zawiera, Jaja: Zawiera, Mleko: Zawiera, Sezam: Może zawierać, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w zaciemnionym i suchym miejscu, z dala od źródła ciepła.
Obsługa klienta
Adres producenta
Lajkonik Snacks Sp. z o.o.
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina,
Polska
www.lajkonik.pl
infolinia 801 567 369
Koszt połączenia według lokalnej taryfyAdres zwrotny
Lajkonik Snacks Sp. z o.o.
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina,
Polska
www.lajkonik.pl
infolinia 801 567 369
Koszt połączenia według lokalnej taryfyTelefon/Fax kontaktowy
infolinia 801 567 369Adres internetowy
www.lajkonik.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).