O produkcie
Pozostałe informacje
130 g e 114 g jogurt ze wsadem kokosowym + 16 g kulki zbożowe w gorzkiej czekoladzie
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt z 17,8 % wsadem kokosowym i 10,8 % kulkami zbożowymi w 75 % gorzkiej czekoladzie.Składniki
jogurt, kulki zbożowe w gorzkiej czekoladzie (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kaszka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z pszenicy orkisz pełnoziarnista, mleko w proszku pełne, słodka serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, substancja glazurująca: guma arabska; syrop glukozowy, emulgator: lecytyny (z soi); mąka ze słodu jęczmiennego, sól, aromat), woda, cukier, płatki kokosowe 2,9 %, syrop glukozowo-fruktozowy, glukoza, skrobia modyfikowana, kwas: kwas cytrynowy, aromat (zawiera mleko)
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać orzeszki ziemne, jaja, orzechy, gorczycę, łubin, nasiona sezamu i inne zboża zawierające gluten.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 724 kJ/173 kcal |
Tłuszcz | 8,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,7 g |
Węglowodany | 19,5 g |
w tym cukry | 17,2 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,17 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jęczmień: Zawiera, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Łubin: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Gorczyca: Może zawierać, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Sezam: Może zawierać, Soja: Zawiera, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Schładzać | 4 | 8 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Obsługa klienta
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
NiemcyAdres zwrotny
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
NiemcyUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).