O produkcie
Sałatka z czerwonej kapusty z sokiem jabłkowym. Produkt pasteryzowany.
Zawiera cukier i substancje słodzące.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna : 224 kJ/ 53kcal
Tłuszcz :0,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone :<0,1g
Węglowodany :8,5g
w tym cukry : 4,9g
Białko : 1,8g
Sól : 1,3g
Składniki
kapusta czerwona (45%), woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (6,5%),cebula(5%), cukier, ocet spirytusowy, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy, przyprawy, substancje słodzące:sacharyny, acesulfam K.
Rozmiar opakowania
Masa netto -870g
Masa netto po odsączeniu -420g
Przechowywanie i stosowanie
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Obsługa klienta
Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego
„ ORZECH” Sp.z.o.o.
36-100 Kolbuszowa ul. Rzeszowska 7
tel. +48 17 227 47 83
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).