O produkcie
morska opalenizna
fotostabilne filtry UVA i UVB, masło shea, witamina E, D-panthenol
Wodoodporna emulsja do twarzy i ciała.
- Zapewnia ochronę przed szkodliwym promieniowaniem UV, również podczas kąpieli.
- Zawiera fotostabilny układ filtrów UVA i UVB.
- Nawilża skórę oraz zmniejsza ryzyko powstawania podrażnień.
pH naturalne
Preparat testowany dermatologicznie
Cechy
UVA + UVB,ochrona średnia
Składniki
Aqua (Water), Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dimethicone, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Sposób użycia: nanieść obfitą ilość emulsji na skórę 15 minut przed wyjściem na słońce. Używać kilkakrotnie w czasie przebywania na słońcu, zwłaszcza po intensywnej kąpieli, wytarciu ręcznikiem oraz spoceniu się. Unikać kontaktu z oczami i odzieżą. Nadmierne przebywanie na słońcu może powodować zagrożenie dla zdrowia. Produkt nie zapewnia 100 % ochrony przed UV. Zaleca się częste powtarzanie aplikacji. Pamiętaj o ochronie skóry pięt i tylnej części łydek oraz skóry na uszach i karku.Obsługa klienta
Adres producenta
ZIAJA Ltd
Zakład Produkcji Leków sp. z o.o.
80-298 Gdańsk,
ul. Jesienna 9
ziaja.comAdres zwrotny
ZIAJA Ltd
Zakład Produkcji Leków sp. z o.o.
80-298 Gdańsk,
ul. Jesienna 9
ziaja.comAdres internetowy
ziajc.comUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).