O produkcie
Cechy
zawiera mleko,wyjątkowy smak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) o smaku jogurtowo-truskawkowym.Składniki
cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz palmowy, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, proszek jogurtowy (z mleka) 1,5 %, tłuszcz mleczny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, emulgator: lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii, naturalny aromat truskawkowy, barwnik: betanina, pasta z orzeszków arachidowych, Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %, masa mleczna minimum 22 %
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2298 kJ / 551 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 51 g |
w tym cukry | 51 g |
Białko | 9,3 g |
Sól | 0,30 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Orzechy brazylijskie: Może zawierać, Orzechy nerkowca: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Zawiera, Orzeszki pekan: Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać, Soja: Zawiera, Orzechy włoskie: Może zawieraćDodatki
Barwniki: Zawiera, Smaki / Aromaty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Obsługa klienta
Adres producenta
Millano sp. z o.o. S.K.A.
ul. Wysogotowska 15
62-081 Przeźmierowo
www.hibbi.plAdres zwrotny
Millano sp. z o.o. S.K.A.
ul. Wysogotowska 15
62-081 Przeźmierowo
www.hibbi.plAdres internetowy
www.hibbi.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).