O produkcie
Płyn przeznaczony jest do codziennej pielęgnacji kuchenek z płytą ceramiczną. Dzięki aktywnej pianie skutecznie usuwa lepkie zabrudzenia, tłuste plamy, ślady palców, plamy z wody oraz niewielkie przypalenia. Nie rysuje czyszczonej powierzchni i nie pozostawia smug. Zapobiega ponownemu przywieraniu zabrudzeń. Pozostawia na czyszczonej powierzchni świeży zapach.
Cechy
połysk bez zarysowańOstrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Chronić przed dziećmi. Zawiera: 1,2-benzoizotiazol-3(2H)-on. Może powodować wystąpienie reakcji alergicznej. Unikać zanieczyszczenia oczu. W przypadku kontaktu z oczami przepłukać dużą ilością zimnej wody. Używać rękawic ochronnych. Nie mieszać z innymi środkami czyszczącymi.Pozostałe informacje
Certyfikat systemu zarządzania jakością ISO 9001Składniki
, , , konserwant (Benzisothiazolinone), kompozycja zapachowa (Limonene)
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Sposób użycia: Nanieść pianę na czyszczoną powierzchnię i przetrzeć wilgotną ściereczką.
W przypadku uporczywych zabrudzeń pozostawić pianę 5 minut, po czym przetrzeć ściereczką.
Nie stosować na gorące powierzchnie. W razie wątpliwości należy przeprowadzić próbę na małej powierzchni, w niewidocznym miejscu.Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Polska
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Obsługa klienta
Adres producenta
GRUPA INCO S.A.
ul. Wspólna 25,
00-519 Warszawa
tel. 22 711 59 00
www.ludwik.pl,
www.inco.pl
info.produkty@inco.plAdres zwrotny
GRUPA INCO S.A.
ul. Wspólna 25,
00-519 Warszawa
tel. 22 711 59 00
www.ludwik.pl,
www.inco.pl
info.produkty@inco.plTelefon/Fax kontaktowy
22 711 59 00Adres internetowy
www.ludwik.pl
www.inco.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).