O produkcie
Ludwik mleczko do czyszczenia i pielęgnacji powierzchni ze stali nierdzewnej i chromowanej. Skutecznie czyści i pielęgnuje garnki, zlewozmywaki, płyty (piekarników i kuchenek), brytfanki, sztućce oraz inne powierzchnie ze stali nierdzewnej i chromowanej. Nadaje połysk bez smug i zarysowań. Doskonale usuwa tłuszcz, zacieki, przypalenia oraz inne zabrudzenia.
Cechy
Trusted Brand Kryształ 2011 - Zaufanie czytelników Reader's DigestOstrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Uwaga. Działa drażniąco na oczy. Chronić przed dziećmi. W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarza, należy pokazać pojemnik lub etykietę. W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać. Zawiera: 1,2-benzoizotiazol-3(2H)-on, d-limonen. Może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.Składniki
, , konserwant (Benzisothiazolinone), kompozycja zapachowa (Citral, Limonene)
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Sposób użycia: Do czyszczenia na sucho. Przed użyciem wstrząsnąć. Używać wyłącznie na zimne powierzchnie. Mocno przyschnięte resztki usunąć. Niewielką ilość mleczka nanieść na czyszczoną powierzchnię i wypolerować do uzyskania połysku. Po użyciu powierzchnie kontaktujące się z żywnością spłukać wodą pitną. Umyć ręce po zakończeniu czyszczenia.Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Polska
Obsługa klienta
Adres producenta
GRUPA INCO S.A.
ul. Wspólna 25,
00-519 Warszawa
tel. +48 22 711 59 00
info.produkty@inco.pl
www.inco.pl
www.ludwik.plAdres zwrotny
GRUPA INCO S.A.
ul. Wspólna 25,
00-519 Warszawa
tel. +48 22 711 59 00
info.produkty@inco.pl
www.inco.pl
www.ludwik.plTelefon/Fax kontaktowy
+48 22 711 59 00Adres internetowy
www.inco.pl
www.ludwik.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).