Skład: mąka pszenna, woda, mięso wieprzowe i wołowe (90% zawartości w farszu), bułka pszenna, tłuszcz roślinny, przyprawy, sól.
100 g produktu zawiera:
wartości energetyczne - 222 kcal / 936 kJ,
wartości odżywcze - białko: 10,25g
węglowodany: 35,26g
tłuszcz: 4,39g
Zawartość farszu nie mniej niż 30%. Zawiera gluten. Wszystkie nasze produkty, robione są przy użyciu wody z własnego źródła
Po wyjęciu z opakowania, zamrożone pierogi włożyć do 2,5 litra gotującej się, osolonej wody (1/2 płaskiej łyżeczki soli), doprowadzić do wrzenia i od tego momentu gotować jeszcze około 5 minut. Następnie ostrożnie przelać do cedzaka i delikatnie przepłukać zimną wodą. Najlepiej smakują podane na ciepło, okraszone cebulką zeszkloną na maśle