O produkcie
Sałatka z ogórkiem to lekka propozycja dla wszystkich lubiących warzywa.
Cechy
nowy lepszy smak,Polski ProducentO marce
Seko
na fali smaku
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sałatka warzywna z ogórkiemSkładniki
ziemniaki gotowane 38%, ogórki konserwowe 18%, olej rzepakowy, marchew gotowana 13%, groszek zielony konserwowy 5%, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, gorczyca, żółtko jaja, ocet winny, przyprawy, koper suszony, aromat, ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać: ryby, soję, mleko, seler, skorupiaki i gluten (z pszenicy i owsa).Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 767 kJ/185 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 4,8 g |
Białko | 1,4 g |
Sól | 1,2 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Skorupiaki: Może zawierać, Jaja: Zawiera, Ryba: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Zawiera, Owies: Może zawierać, Soja: Może zawierać, Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera, Pszenica: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Schładzać | 2 | 7 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Obsługa klienta
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
PolskaAdres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.plTelefon/Fax kontaktowy
+48525108140Adres internetowy
www.sekosa.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).