O produkcie
Tylko 10 minut dzieli Cię od spróbowania bogatego w smak tajskiego ryżu z warzywami, mango i kaffirem. Ostrość chili i aromat kaffiru łączą się z kolendrą, imbirem i galangalem nadając daniu orientalnego charakteru. Smacznego!
Cechy
zalej i zjedz!,lubię wegan,źródło błonnika!,gotowe w 10 minut,100 % wegeO marce
Inna Bajka
Mamy nosa do zdrowego jedzenia
W naszej bajce wszystko jest w 100 % naturalne
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Tajski brązowy ryż z mango i kaffirem.Składniki
ryż brązowy instant 40,9 %, mango suszone 10,9 %, marchew suszona, groszek zielony suszony, seler suszony, mąka ryżowa, por suszony, daktyle sproszkowane, sól morska, cebula suszona, mieszanka przypraw, pietruszka nać suszona, pietruszka korzeń suszona, liście limonki kaffir 0,7 %, szczypiorek
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać orzechy.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g produktu | Wartość odżywcza w porcji 55 g |
---|
Wartość energetyczna w kJ | 1510 kJ | 831 kJ |
Wartość energetyczna w kcal | 357 kcal | 196 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g | 0,8 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g | 0,2 g |
Węglowodany | 72,2 g | 39,7 g |
w tym cukry | 12,4 g | 6,8 g |
Błonnik | 10,2 g | 5,6 g |
Białko | 8,7 g | 4,8 g |
Sól | 3,2 g | 1,8 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Zawiera, Orzechy: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Polska
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Obsługa klienta
Adres producenta
Aybioo Sp. z o.o.,
ul. Poznańska 16/4,
00-680 WarszawaAdres zwrotny
Aybioo Sp. z o.o.,
ul. Poznańska 16/4,
00-680 WarszawaUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).