O produkcie
Sos Aloha!
Czas na Food Trip kulinarną podróż szlakiem smaku!
W pełną słońca wyprawę na rajskie Hawaje zabierze Cię egzotyczny smak sosu Aloha. Zanurz się w jego głębokich aromatach i daj się ponieść fali smaków ananasa, kokosa i papryczki chili. Aloha - witamy na Hawajach!
#hawaiifood
#foodie
Idealny dodatek do mięs i dań jarskich! Spróbuj z: kurczakiem, krewetkami, sałatką
Cechy
z ananasem, kokosem i chili,łagodny,produkt bezglutenowy,odpowiedni dla wegan,bez dodatku substancji konserwujących,bez dodatku sztucznych aromatów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Gotowy sos ananasowo-kokosowy w stylu hawajskim. Produkt pasteryzowany.Składniki
woda, cukier, sok ananasowy z zagęszczonego soku ananasowego (7,5 %), ocet spirytusowy, sok z limonki z zagęszczonego soku z limonki, ananasy (4,5 %), napój kokosowy (4 %) (ekstrakt kokosowy, woda), przecier pomidorowy, papryka, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy, chili (1 %), sos z czerwonej papryki chili* (0,28 %) (ocet spirytusowy, czerwona papryka chili, sól), ekstrakty przypraw, *Tabasco Sauce
Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|
Energia: | 529 kJ/ 125 kcal |
Tłuszcz: | 0,9 g |
w tym kwasy nasycone | 0,7 g |
Węglowodany: | 28 g |
w tym cukry: | 24 g |
Białko: | <0,5 g |
Sól: | 1,3 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten: Nie zawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Przed pierwszym użyciem odkręcić nakrętkę i usunąć zabezpieczenie. Pamiętaj: przed użyciem wstrząśnij.Obsługa klienta
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o.,
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa,
www.develey.plAdres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o.,
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa,
www.develey.plAdres internetowy
www.develey.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).