O produkcie
Czas na #foodtrip - kulinarną podróż!
Dodaj codziennym daniom oryginalnego smaku inspirowanego kuchnią japońską. #japanesefood #foodie
Spróbuj z: sałatką, grillowanymi warzywami, kanapką
Cechy
łagodny,odpowiedni dla wegetarian,źródło omega-3,bez dodatku barwników,bez dodatku substancji konserwujących,bez dodatku sztucznych aromatów,jaja z dobrego chowu*,*Jaja z chowu z wolnego wybiegu
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Gotowy sos sezamowy z sosem sojowym i kurkumą w stylu japońskim. Produkt pasteryzowany.Składniki
woda, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, sezam 6,5 %, sos sojowy 6 % (woda, nasiona soi, pszenica, sól), żółtko jaja kurzego 2,5 %*, sól, zagęszczony sok cytrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kurkuma 0,08 %, ekstrakt drożdżowy, naturalne aromaty, *Jaja z chowu z wolnego wybiegu
Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|
Energia: | 1474 kJ/ 356 kcal |
Tłuszcz: | 32 g |
w tym kwasy nasycone: | 2,7 g |
Węglowodany: | 12 g |
w tym cukry: | 11 g |
Białko: | 2,6 g |
Sól: | 3,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 w 100 ml: | 1,4 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jaja: Zawiera, Sezam: Zawiera, Soja: Zawiera, Pszenica: ZawieraDodatki
Smaki / Aromaty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na nakrętce. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Przed pierwszym użyciem odkręcić nakrętkę i usunąć zabezpieczenie. Pamiętaj: przed użyciem wstrząśnij.Obsługa klienta
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o.,
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
Facebook: DeveleyPolskaAdres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o.,
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
Facebook: DeveleyPolskaAdres internetowy
www.develey.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).