O produkcie
Dodatkowe informacje
Czy wiesz, dlaczego piraci nosili opaski na jedno oko?
Przystosowanie wzroku do zmiennych warunków oświetlenia trwa długo, a w pirackim fachu nawet kilka sekund kiepskiego widzenia mogło skończyć się marnie. Była na to rada: aby skrócić ten proces, piraci zmieniali opaskę z jednego oka na drugie. Oko dotąd zakryte było już przystosowane do ciemności i pirat nie musiał tracić czasu po omacku, by dobyć szabli.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.Składniki
filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
mieszanka przypraw
naturalny aromat papryki
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności wzgl. do 80%.Obsługa klienta
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne ,,ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne ,,ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
tel. 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
Telefon kontaktowy
598472700
Email kontaktowy
lososustka@lososustka.com.pl
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).