O produkcie
Aromatyczna pasta do przygotowania chińskiego dania smażonego stir-fry z Kantonu.
Cechy
kuchna chińska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta Kantońska Stir-FrySkładniki
sos SOJOWY (ekstrakt z SOI, sól, woda), cukier, melasa, ocet ryżowy, woda, czosnek, pasta z pomidorów (przecier pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), imbir, sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier, woda), sól, cebula mielona, olej SEZAMOWY, przyprawy, skrobia kukurydziana, kwas: kwas octowy, barwnik: karmel, skrobia modyfikowana, pieczarki, ekstrakt drożdżowy, przeciwutleniacz: kwas mlekowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać: orzeszki ziemne, mleko, orzechy, seler, gorczycę.Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 804 kJ / 190 kcal |
tłuszcz | 2,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 38 g |
w tym cukry | 32 g |
białko | 3,7 g |
sól | 7,5 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Ryba: Zawiera, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Może zawierać, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Sezam: Zawiera, Soja: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Indie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Indiach.
Obsługa klienta
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.plAdres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.plAdres internetowy
www.houseofasia.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).