Opis produktu
[SKŁADNIKI]:Na wyprodukowanie 100 g produktu zużyto 114 g karczku b/k wieprzowego. Karczek wieprzowy b/k , woda, sól, regulator kwasowości E262i,substancja zagęszczająca E407,E 1442,błonnik PSZENNY, białko SOJOWE, stabilizatory E451, E450iv, E450iii ,glukoza, przeciwutleniacz E300,wzmacniacz smaku E621,E635, hydrolizat białka SOJOWEGO,aromat,przyprawy (pieprz czarny gałka muszkatołowa) ekstrakt drożdży [PRODUCENT/IMPORTER]:Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK Sp. z o.o. Spółka komandytowa Niedośpielin 70, 97-525 Wielgomłyny
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).