Opis produktu
[SKŁADNIKI]:Na wyprodukowanie 100 g produktu zużyto 114 g szynki wieprzowej b/k. Szynka wieprzowa b /k ,sól,regulator kwasowości E262i,substancja zagęszczająca E407, E1442, błonnik PSZENNY ,białko SOJOWE,stabilizatory E451, E450iv,E450iii, glukoza ,przeciwutleniacz E300, wzmacniacz smaku E621,E635, hydrolizat białka SOJOWEGO ,aromat,przyprawy (pieprz czarny ,gałka muszkatołowa ),ekstrakt drożdży [PRODUCENT/IMPORTER]:Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK Sp. z o.o. Spółka komandytowa
Niedośpielin 70, 97-525 Wielgomłyny
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).