Opis produktu
[SKŁADNIKI]:mięso wieprzowe 66%, tłuszcz wieprzowy, woda, skórki wieprzowe, skrobia ziemniaczana sól, błonnik SOJOWY, stabilizatory E451, E452, E262, białko wieprzowe, maltodekstryna, glukoza, przeciwutleniacz E316, regulator kwasowości E331, substancja zagęszczająca skrobia ryżowa, hydrolizat białka SOJOWEGO, mieszanka przypraw, wzmacniacz smaku E621, substancja konserwująca azotyn sodu w zakładzie stosuje się mieszanki przypraw zawierające: LAKTOZĘ, GORCZYCĘ, GLUTEN, SO2, JAJA, SELER SOJA [WARTOŚĆ ODŻYWCZA]:wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu wartość energetyczna 1269 kJ/307 kcal, tłuszcz 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g, węglowodany 2,9g w tym cukry <0,5 g, białko 12g, sól 1,9g [kraj pochodzenia]:Polska [producent/importer]:PCD SALAMI Zakład rozbioru i przetwórstwa mięsa czerwonego ul. Kolejowa 172 Nowy Targ
[ALERGENY]: brak
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).