O produkcie
O marce
TG - Ciasteczka doskonałe wypieki
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Rurka waflowa z kremem kakaowo-orzechowym (20 %) oblana mleczną czekoladą.Składniki
czekolada mleczna 38 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka (z mleka) w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, E476; aromat], mąka pszenna, cukier, tłuszcz palmowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga z orzeszków arachidowych (1,6 %), olej rzepakowy, mleko w proszku pełne, laktoza (z mleka), serwatka (z mleka) w proszku, barwnik: karmel amoniakalny, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (0,3 %), śmietanka w proszku, aromaty, sól, emulgator: lecytyny
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać jaja, orzechy, nasiona sezamu.Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2134 kJ/ 510 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 62 g |
- w tym cukry | 47 g |
Białko | 6,4 g |
Sól | 0,25 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jaja: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Zawiera, Sezam: Może zawierać, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Obsługa klienta
Adres producenta
TAGO Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego Tadeusz Gołębiewski
Ciemne,
ul. Wołomińska 125,
05-250 Radzymin,
tel. (+48 22) 786 71 60,
e-mail: tago@tago.com.pl,
export@tago.com.pl
www.tago.com.plAdres zwrotny
TAGO Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego Tadeusz Gołębiewski
Ciemne,
ul. Wołomińska 125,
05-250 Radzymin,
tel. (+48 22) 786 71 60,
e-mail: tago@tago.com.pl,
export@tago.com.pl
www.tago.com.plTelefon/Fax kontaktowy
(+48 22) 786 71 60Adres internetowy
www.tago.com.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).