O produkcie
Cechy
bez konserwantówO marce
Wypróbuj wszystkie smaki Insalatissime Rio Mare: gotowych do spożycia sałatek z tuńczykiem, doskonałych jako danie lub jego dodatek. Tylko najwyższej jakości tuńczyk i starannie wyselekcjonowane składniki. Ciesz się nimi gdziekolwiek zechcesz: w domu, w biurze, w parku czy nad morzem. Rio Mare. Prawdziwy Włoski Smak. Odwiedź www.riomare.pl oraz odkryj wszystkie pyszne przepisy.
Jako Rio Mare oferujemy Ci odpowiedzialną jakość we wszystkich naszych produktach. Jesteśmy zaangażowani w zrównoważone rybołówstwo, poszanowanie środowiska i ludzi oraz promujemy prawidłowe odżywianie. Dowiedz się więcej na www.qualitaresponsabile.com
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Gotowe danie z warzyw i tuńczyka.Składniki
kuskus (semolina z pszenicy durum) 35 %, tuńczyk** 23 %, olej kukurydziany, ciecierzyca 6 %, marchew, groszek zielony 6 %, papryka, pomidorki koktajlowe 3 %, cebula, aromaty, sól, syrop glukozowy, **Euthynnus (Katsuwonus) pelamis.
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać gluten.Wartości odżywcze
| Średnia wartość odżywcza w 100 g całego produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1016 kJ / 244 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7 g |
Węglowodany | 15 g |
w tym: cukry | 1,0 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 1,2 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Ryba: Zawiera, Pszenica: ZawieraDodatki
konserwanty: Nie zawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Obsługa klienta
Adres dystrybutora
Bolton Polska Sp. z o.o.,
Plac Konesera 9,
03-736 Warszawa
www.riomare.plAdres zwrotny
Bolton Polska Sp. z o.o.,
Plac Konesera 9,
03-736 Warszawa
www.riomare.plAdres internetowy
www.riomare.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).