O produkcie
Dobre z natury
Idealna mieszanka pieprzu, soli i czosnku nada potrawie doskonały smak. Pieprz czosnkowy Kotányi uszlachetni każdą potrawę. Można go dodawać w trakcie gotowania, przed i po nim, tak jak robią to profesjonalni szefowie kuchni.
Zastosowanie: Pyszny z daniami rybnymi i mięsnymi, daniami z grilla, zupami, sosami i sałatkami.
Cechy
dobre z naturyO marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pieprz czosnkowy, mieszanka przypraw.Składniki
czosnek (46 %), pieprz (28 %), sól jodowana (sól, jodek potasu)
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1046 kJ / 247 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 44 g |
W tym cukry | 13 g |
Białko | 12 g |
Sól | 26,0 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Może zawierać, Sezam: Może zawierać, Soja: Może zawieraćPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Obsługa klienta
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.comAdres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.comAdres internetowy
www.kotanyi.comUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).