WINIARY Bulion cielęcy to 12 kostek umieszczonych w poręcznym opakowaniu. To znakomity produkt, który podkreśli charakter wielu potraw. Cielęcina jest delikatnym i chudym mięsem, które nadaje wyjątkowo subtelny smak daniom, nie przytłaczając ich swoim aromatem.
Bulion cielęcy WINIARY to łatwy w użyciu produkt oraz szybkie rozwiązanie, które może wspierać Cię podczas gotowania w domu. WINIARY bulion cielęcy jest wydajny i można go dowolnie porcjować i dodawać do różnych dań, w zależności od potrzeby kucharza. Subtelny smak cielęciny sprawia, że bulion idealnie nada się do przygotowania warzywnych zup kremów, które nie potrzebują wyrazistego, mięsnego smaku. Produkt świetnie nadaje się również do przygotowania mięs w sosach własnych, gulaszy czy sosów pieczeniowych. Po zastosowaniu kostek, większość dań nie wymaga już dalszego przyprawiania, w tym również dosalania. Bulion cielęcy WINIARY to gwarancja doskonałego smaku oraz tego, że danie zawsze się uda.
Wśród najważniejszych zalet WINIARY bulionu cielęcego można wymienić:
- uniwersalność zastosowania w kuchni;
- smak cielęciny, który nie dominuje dań.
WINIARY Bulion cielęcy szybko rozpuszcza się w wodzie. Wystarczy rozpuścić jedną kostkę w litrze gorącej wody, aby w subtelny sposób podkreślić smak dania. Jeśli chcemy uzyskać bardziej wyrazisty aromat potrawy, wówczas należy dodać dwie kostki produktu do takiej samej objętości wrzącej wody.
Nie zwlekaj i wypróbuj bulion cielęcy WINIARY w swojej kuchni!
Cechy
łatwe otwarcie
O marce
WINIARY Bulion cielęcy to 12 kostek umieszczonych w poręcznym opakowaniu. To znakomity produkt, który podkreśli charakter wielu potraw. Cielęcina jest delikatnym i chudym mięsem, które nadaje wyjątkowo subtelny smak daniom, nie przytłaczając ich swoim aromatem.
Bulion cielęcy WINIARY to łatwy w użyciu produkt oraz szybkie rozwiązanie, które może wspierać Cię podczas gotowania w domu. WINIARY bulion cielęcy jest wydajny i można go dowolnie porcjować i dodawać do różnych dań, w zależności od potrzeby kucharza. Subtelny smak cielęciny sprawia, że bulion idealnie nada się do przygotowania warzywnych zup kremów, które nie potrzebują wyrazistego, mięsnego smaku. Produkt świetnie nadaje się również do przygotowania mięs w sosach własnych, gulaszy czy sosów pieczeniowych. Po zastosowaniu kostek, większość dań nie wymaga już dalszego przyprawiania, w tym również dosalania. Bulion cielęcy WINIARY to gwarancja doskonałego smaku oraz tego, że danie zawsze się uda.
Wśród najważniejszych zalet WINIARY bulionu cielęcego można wymienić:
- uniwersalność zastosowania w kuchni;
- smak cielęciny, który nie dominuje dań.
WINIARY Bulion cielęcy szybko rozpuszcza się w wodzie. Wystarczy rozpuścić jedną kostkę w litrze gorącej wody, aby w subtelny sposób podkreślić smak dania. Jeśli chcemy uzyskać bardziej wyrazisty aromat potrawy, wówczas należy dodać dwie kostki produktu do takiej samej objętości wrzącej wody.
Nie zwlekaj i wypróbuj bulion cielęcy WINIARY w swojej kuchni!
Pozostałe informacje
1 porcja (200 ml**)= energia 29 kJ 7 kcal 0%*
W 100 ml**: 13 kJ/3 kcal
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**po przyrządzeniu z 1 kostką/litr
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bulion cielęcy.