O produkcie
Pozostałe informacje
Zawartość netto 475 g / 1 lSkładniki
odtworzone mleko odtłuszczone 65 %, cukier, olej kokosowy, glukoza, odtłuszczone mleko w proszku, jagody 1 %, serwatka w proszku (mleko), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, barwnik: antocyjany, koncentrat soku z czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać jaja, orzeszki arachidowe i orzechy.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza: 100 g |
---|
wartość energetyczna | 797 kJ / 190 kcal |
tłuszcz | 8,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,6 g |
węglowodany | 26 g |
- w tym cukry | 25 g |
białko | 2,6 g |
sól | 0,09 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Orzechy brazylijskie: Może zawierać, Orzechy nerkowca: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Orzeszki pekan: Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać, Orzechy włoskie: Może zawieraćDodatki
Barwniki: Zawiera, Smaki / Aromaty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Maks. temp. °C |
---|
Zamrażać | -18 |
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na wieczku. Temperatura przechowywania nie wyższa niż -18°C. Nie zamrażać powtórnie.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Polska
Obsługa klienta
Adres producenta
Przedsiębiorstwo Produkcji Lodów Koral spółka jawna,
34-600 Limanowa,
ul. Fabryczna 5,
35-234 Rzeszów,
ul. Trembeckiego 9,
tel. +48 18 444-15-30
www.koral.com.plAdres zwrotny
Przedsiębiorstwo Produkcji Lodów Koral spółka jawna,
34-600 Limanowa,
ul. Fabryczna 5,
35-234 Rzeszów,
ul. Trembeckiego 9,
tel. +48 18 444-15-30
www.koral.com.pl
Ostatnia cyfra w numerze partii określa zakład produkcyjny: 1-Limanowa, 3-Rzeszów.Telefon/Fax kontaktowy
+48 18 444-15-30Adres internetowy
www.koral.com.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).