O produkcie
Cechy
nowy lepszy smak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sałatka z pieczonym mięsem z kurczaka, ziemniakami, kukurydzą i cebulą.Składniki
24 % ziemniaki gotowane, 23,8 % warzywa konserwowe (8,3 % kukurydza, 7,5 % ogórki, 5 % cebula, 3 % czerwona papryka), 18 % gyros z kurczaka [mięso z uda kurczaka bez skóry, skrobia, sól, stabilizator (trifosforany), substancja zagęszczająca (karagen)], olej rzepakowy, woda, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy zioła (zawiera gorczycę), żółtko jaja, ocet spirytusowy, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, mleko, soję i seler.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 977 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz | 19,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 11,0 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Białko | 4,6 g |
Sól | 1,2 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Skorupiaki: Może zawierać, Jaja: Zawiera, Ryba: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Zawiera, Soja: Może zawieraćDodatki
konserwanty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C |
---|
Schładzać | 2 | 7 |
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C.
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.Obsługa klienta
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
PolskaAdres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
PolskaUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).