O produkcie
Dzięki technologii olejku zapachowego płyn do płukania tkanin Lenor Orchid & Vanilla zapewnia nawet 3 razy więcej długotrwałej świeżości w porównaniu z płynem Lenor Sensitive. Zamknij oczy i zrelaksuj się. Subtelne akcenty orchidei doskonale łączą się z wyrafinowanymi nutami wanilii, tworząc ciepły zapach, który sprzyja relaksowi.
Cechy
3 razy więcej długotrwałej świeżości (w porównaniu z Lenor Sensitive),Płyn do płukania tkanin z technologią olejku zapachowego,Miękkość pochodząca z natury (85% składników, dzięki którym Lenor zapewnia tkaninom miękkość, jest pochodzenia roślinnego; składniki zmiękczające stanowią niewielką część formuły płynu do płukania),Testowany dermatologicznie płyn do płukania tkanin – test został przeprowadzony na skórze mającej kontakt z pranymi tkaninami,Butelka została wykonana z tworzyw sztucznych pochodzących w 100% z recyklingu (z wyjątkiem nakrętki i etykiety) i może być ponownie poddana recyklingowi,Zapewnia świeżość nawet w krótkich cyklach i zimnej wodzie,0% barwnikówOstrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Unikać kontaktu z oczami. W razie kontaktu dokładnie przemyć oczy wodą. Płyn zmiękczający może wpłynąć na palność tkaniny. Używanie większej dawki niż zalecana może zwiększyć ten efekt. Nie używać produktu: - Na dziecięcej odzieży do spania oraz na odzieży oznaczonej jako odporna na działanie płomieni, gdyż może on zmniejszać jej odporność. - Na odzieży z puszystych tkanin takich jak polar, welur, szenila i frotte. Zawiera Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes. Może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.Składniki
, Kompozycje Zapachowe, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Dodaj Lenor do ostatniego cyklu płukania.Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Czechy
Zapakowano w: Czechy
Obsługa klienta
Telefon/Fax kontaktowy
801 25 88 25 (koszt według taryfy operatora)Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).