O produkcie
4 rodzaje kokosowych specjałów czekoladowych
Deserowa z nadzieniem kokosowym, Biała kokosowa z chrupkami, Mleczna z nadzieniem kokosowym, Biała z nadzieniem kokosowo-migdałowym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.Składniki
cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mleko pełne w proszku, pełnotłuste mleko w proszku, wiórki kokosowe (5,6 %), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, siekane migdały (0,6 %), emulgator: lecytyny (z soi), kukurydza, aromaty, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, Biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %, Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 32 %, Czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 45 %
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać także orzechy laskowe, orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2520 kJ/606 kcal |
Tłuszcz | 44,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26,9 g |
Węglowodany | 43,1 g |
w tym cukry | 42,2 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 0,32 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Zawiera, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Soja: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Chronić przed ciepłem!
Obsługa klienta
Adres producenta
AUGUST STORCK KG,
Waldstr. 27,
13403 Berlin,
Germania
www.storck.com
www.merci.comAdres dystrybutora
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.plAdres zwrotny
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.plAdres internetowy
www.storck.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).