O produkcie
Cechy
bez dodatku: aromatów i barwników, konserwantów, oleju palmowego
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mlecza (masa kakaowa minimum 38 %) z kremowym nadzieniem mlecznym (28 %) i chrupiącym waflem (4 %).Składniki
cukier, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku 14 %, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku 11 %, tłuszcze roślinne (kokosowy, kakaowy), syrop glukozowy, mąka pszenna, serwatka z mleka w proszku, mąka sojowa, ekstrakt ze słodu jęczmiennego, emulgator lecytyna sojowa, orzechy laskowe, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, laska wanilii (Bourbon), przyprawy
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać orzechy arachidowe i migdały.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza (w 100 g): |
---|
wartość energetyczna (energia) | 2.277 kJ/546 kcal |
tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (kwasy nasycone) | 23 g |
węglowodany | 49 g |
w tym cukry | 41 g |
białko | 11 g |
sól | 0,29 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Jęczmień: Zawiera, Orzechy laskowe: Zawiera, Mleko: Zawiera, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Soja: Zawiera, Pszenica: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | Min. wilgotność % |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 4 | 20 | 30 |
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Pochodzenie
Kraj pochodzenia: Włochy
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt włoski
Obsługa klienta
Adres producenta
A. Loacker AG/Spa,
39054 Unterinn/Auna di Sotto (BZ),
South Tyrol,
WłochyAdres zwrotny
A. Loacker AG/Spa,
39054 Unterinn/Auna di Sotto (BZ),
South Tyrol,
WłochyUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).