O produkcie
Warstwa wafla z polewą kakaową
O marce
Knoppers to chrupiący mleczno-orzechowy wafelek, zawierający pyszne i świeże składniki.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wafelek nadziewany (nadzienie mleczne 30,2 %, nadzienie nugatowe 29,4 %).Składniki
cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), odtłuszczone mleko w proszku* (13,5 %), mąka pszenna (12,3 %), orzechy laskowe (9,1 %), pełnoziarnista mąka pszenna (6,1 %), kakao, tłuszcz mleczny* (2,6 %), kakao niskotłuszczowe, skrobia pszenna, emulgator: lecytyny (soja), produkt z serwatki (z mleka), pełnotłuste mleko w proszku (0,2 %), sól, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mielone orzeszki ziemne, *łączna zawartość mleka 10 %
Informacje o alergenach
Inne informacje o alergenach
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2294 kJ/550 kcal |
Tłuszcz | 33,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,6 g |
Węglowodany | 52,4 g |
w tym cukry | 35,3 g |
Białko | 8,8 g |
Sól | 0,39 g |
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać, Orzechy brazylijskie: Może zawierać, Orzechy nerkowca: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Zawiera, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Zawiera, Orzeszki pekan: Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać, Soja: Zawiera, Orzechy włoskie: Może zawierać, Pszenica: ZawieraDodatki
Smaki / Aromaty: ZawieraPrzechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Chronić przed ciepłem i wilgocią!
Obsługa klienta
Adres producenta
AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27,
13403 Berlin
Niemcy
www.storck.com
www.knoppers.comAdres dystrybutora
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.plAdres zwrotny
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.plAdres internetowy
www.storck.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).