O produkcie
Mokra karma pełnoporcjowa dla dorosłych.
Wyprodukowane z ryb w 100 % pochodzących ze zrównoważonych połowów.
Cechy
w sosie,z łososiem przybranym groszkiemSkładniki
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (40 %, naturalnego pochodzenia* w 96 %), ryby i produkty rybne (naturalnego pochodzenia* w 100 %, w tym łosoś 4 %), warzywa* (w tym suszona marchewka oraz mieszanka groszku 1.5 %, co odpowiada zawartości marchewki i mieszanki groszku 4 %), produkty pochodzenia roślinnego*, substancje mineralne, drożdże*, cukry, *Składniki naturalnego pochodzenia
Wartości odżywcze
| Składniki analityczne (%): |
---|
białko: | 9.0 |
zawartość tłuszczu: | 5.0 |
materia nieorganiczna: | 1.8 |
włókno surowe: | 0.10 |
wilgotność: | 83.0 |
| Dodatki / 1 kg: |
Dodatki dietetyczne: | |
Tauryna: | 749 mg |
Miedź (Pentahydrat siarczanu miedzi (II)): | 1.3 mg |
Jod (jodan wapnia, bezwodny): | 0.34 mg |
Żelazo (siarczan żelaza (II), monohydrat): | 16.8 mg |
Mangan (siarczan manganawy, monohydrat): | 3.4 mg |
Cynk (siarczan cynku, monohydrat): | 16.2 mg |
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ |
---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Przygotowanie
Sposób karmienia: Kot o masie ciała 3 kg potrzebuje 2½-3 tacek dziennie, kot o masie ciała 4 kg potrzebuje 3-3½ tacki dziennie, kot o masie ciała 5 kg potrzebuje 3½-4 tacek dziennie. 1 tackę można zastąpić 18-20 g karmy suchej. Należy uwzględnić kalorie pochodzące z przysmaków. Należy dostosować ilość karmy do potrzeb kota. Jak? Odwiedź naszą stronę internetową. Zapewnij świeżą wodę do picia. Podawać o temperaturze pokojowej, niewykorzystaną część przechowywać w lodówce do 2 dni.Obsługa klienta
Adres producenta
Mars Polska sp. z o.o.,
Kożuszki Parcel 42,
96-500 Sochaczew
Infolinia: 0-801 10 63 63,
www.sheba.plAdres zwrotny
Mars Polska sp. z o.o.,
Kożuszki Parcel 42,
96-500 Sochaczew
Infolinia: 0-801 10 63 63,
www.sheba.plTelefon/Fax kontaktowy
Infolinia: 0-801 10 63 63Adres internetowy
www.sheba.plUwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).