Opis produktu
(SKŁADNIKI):Pasteryzowane MLEKO krowie, kultury bakterii kwasu mlekowego,podpuszczka cielęca, sól, kultury pleśni ( Peniciilim Candidum ) [WARTOŚCI ODŻYWCZE]:w 100g : wartość energetyczna : 1556 k J/376 kcal, tłuszcz 33g,w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 1,0g, w tym cukry 1,0g, białko 18g,sól 1,8g (kraj pochodzenia):Francja (producent/importer):EuroSER Sp.z o.o. ul. Geologiczna 20 , 02-246 Warszawa Polska
Uwagi do informacji produktowych
Wobec zmieniających się składów produktów żywnościowych, przed spożyciem produktu wskazanym jest zapoznanie się z wszelkimi informacjami produktowymi znajdującymi się na opakowaniu produktu lub na załączonej do niego etykiecie (dotyczy to zwłaszcza alergenów i składników powodujących reakcje nietolerancji).